Albert
De La Fuente Morató
Albert, De La Fuente Morató
Petita biografia
Albert de la Fuente i Morató és un compositor afincat a Barcelona. De la Fuente es va criar en una família sense cap mena de tradició musical a Vilafranca del Penedès, i seva formació musical es redueix a classes de piano amb Assumpta Breda dels 16 als 18 anys.

Als 19 anys començà a estudiar harmonia i composició per compte propi, esdevenint un compositor completament autodidacta. Actualment, de la Fuente compagina la seva vocació de compositor amb la de consultor en enginyeria mecànica i amb la de professor a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

La seva música ha estat caracteritzada per un maridatge d’estructures eminentment clàssiques amb estètiques pròpies del segles XX i XXI.

La seves obres s’han interpretat al Palau de la Música Catalana, al Conservatori de Kíev, i en concerts organitzats per l’Orquestra de la UPC i pel Cor Albada. El seu canal de Youtube compta amb més de 2.300 subscriptors.

Ha estat guardonat amb 3 primers premis al II Concurs de Composició dels Cors Joves de Catalunya (2020) i amb el premi del VII Concurs de Composició de Sant Antoni (2022).
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.