Marian
Marquez Ruiz De Gopegui
Nascuda a Tarragona, va començar els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Música de Vila-seca, on va estudiar amb el pianista Cecilio Tieles. Després d'obtenir el títol superior de piano sota la direcció d'Àngel Soler va interessar-se pel món de la composició.

L'any 2003 va obtenir el Títol Superior pel Conservatori Superior del Liceu estudiant amb Manuel Oltra i Lluís Vergés. Ha realitzat cursos amb Carles Guinovart, Josep Soler, Leonardo Balada i Luís Naón. Ha obtingut diferents premis de composició: 'Premi Joaquim Maideu' (2004, 2008),' Premi Dolors Calvet' (2010), 'Ciutat de Reus per a corals infantils' (2009), 'Sincrònic' (2010) i 'Premi Ziryab' (2014, 2016). L'any 2014 va estar seleccionada per la Universitat Carnegie Mellon (Pittsburgh, EEUU) per a l'estrena de la seva obra 'Synchronies'. La seva obra està editada per Dinsic, Periferia Música i Brotons & Mercadal.

​L'any 2015 comença la seva relació amb el món de la creació musical per a la imatge. Estudia el MCAV al centre superior Katarina Gurshka de Madrid. Actualment treballa en diferents projects dintre d'aquest camp i en la composició per a diferents formacions clàssiques.
Contacte
El compositor no disposa d'informació de contacte adicional.
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.