Temporada d'AvuiMúsica
Temporada MÚSICA D'ARA
oct21/des21
Quartet de saxofons – Quartet Vela
Sala Mompou - SGAE
Dijous
14
octubre
19,30h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Víctor Vallés, M. Teresa Roig, Oriol Graus, Sergio Fidemraizer, Manel Burgos de la Rosa, Ramón Andreu i Antonio Velasco

streaming: https://youtu.be/nrNkWh8s3_4
QUARTET VELA

Helena Otero Correa, Débora Ñancupil Troncoso, Carla Obach Esteban i Laura Allès Pascual són les components de Quartet Vela. Després de realitzar individualment els estudis de perfeccionament arreu d’Europa, l’any 2016 les integrants del grup es traslladen a Aarhus (Dinamarca), on compatibilitzen els concerts com a grup professionalitzat amb la realització de màsters i postgraus a la Royal Academy of Music Aarhus.
L’any 2019, el Quartet Vela va rebre la beca concedida pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, on les seves components han finalitzat recentment el màster de música de cambra amb els professors Albert Julià i Daniel Cubero. D’aquesta manera, el quartet ha fixat la residència a Barcelona, si bé continua realitzant gires per tota Europa.
Entre altres premis i distincions, és de remarcar que l’any 2017 Quartet Vela obtingué el tercer premi del DR P2 Kammermusikkonkurrence (Ràdio Danesa). El febrer de 2020 el grup també fou premiat amb la Medalla de Plata a la 2nd International Vienna Music Competition en la categoria de cambra.
El projecte més recent del quartet és l’enregistrament del seu primer CD ‘Vistes al mar’, una producció que engloba música de compositors vinculats amb regions de Catalunya i Xile, algunes de les quals escrites especialment per al quartet.
Durant la seva estança a Dinamarca el quartet ha actuat a llocs com l’Auditori de la DR (Ràdio Danesa), Musikhuset Aarhus o Musikkens Hus Alborg. També ha participat en diversos festivals i cicles de música clàssica: Bornholms Festival, Rued Langgaard Festival (Dinamarca), Festspiele Mark Brandenburg (Alemanya) i Festival Palma de Primavera (Mallorca), entre molts d’altres.
Anterior   1 / 2   Següent
Quartet Vela
Compositors intèrprets
Sala Mompou - SGAE
Dijous
21
octubre
19,30h.
INTÈRPRETS: Socis compositors de l’ACC + artistes convidats:
Robecht de Roeck (violoncel), Jaume Olivé (guitarra), Xavier Boliart (piano), Ramon Andreu (piano), Abraham Tena (piano), José María Martínez Felipe (clarinet), Esther Heuberger (piano), Angels Busquets (mezzo), Mª Luz Martínez (soprano), Francisco Javier Hernando (piano)

YouTube: https://www.youtube.com/embed/qaYhP6vjz68
COMPOSITORS PROGRAMATS: Jordi Codina, Ronald de Roeck, Xavier Boliart, Ramon Andreu, Abraham Tena, Jordi Parramon, Marcel Olm
Anterior   1 / 1   Següent
postal concert
Mezzo i piano - Montse Bertral i Raquel Portales
Sala Mompou - SGAE
Dijous
4
novembre
19,30h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Mariona Vila, Jesús Rodríguez Picó, M. Rosa Ribas, Joan Josep Gutiérrez Izquierdo, Josep Cercós, Domènec González de la Rubia, Eduardo Diago

YouTube: https://youtu.be/XI6QnRlwa_o
MONTSERRAT BERTRAL (mezzo soprano)
Llicenciada en Història de l’Art, estudia piano a Sabadell amb Anna Fernández Recasens de l’Acadèmia Marshall de Barcelona qui, juntament amb els seus mestres de cant i el director i actor Quim Lecina, seran una inspiració constant en la seva carrera artística. Inicia els seus estudis de Cant amb Estrella Estévez, Montserrat Aparici i Mercè Baiget. Fruit del seu interès per la música antiga desenvolupa un intens treball amb Cristina Miatello a Milà i Verona on es diploma en Cant Barroc.
Fruit de la seva vocació escènica ha participat en produccions teatrals i operístiques en el Gran Teatre del Liceu, Conzertgebow Amsterdam, Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Auditorio Nacional de Madrid, Opera Theater Basel, Festival de Peralada, Festival de Música Antigua de Daroca, Festival de música religiosa de Cuenca, Teatre Lliure de Barcelona, Festival Shakespeare de Barcelona, Festival de Teatro de Almagro, Festival de Teatre de Tàrrega, Festival d’Edimbourg, Festival d’Òpera de Butxaca de Barcelona, teatre Romea de Barcelona.
Ha partitipat en espectacles dirigits per Quim Lecina com Mozart, Salieri i el Rèquiem inacabat al teatre Romea, Big Will Shakespeare, El Gran circ d’Erik Satie i amb el clown Leandre Ribera Iceberg amb música de Juanjo Grande. Del seu repertori liederístic podríem destacar Das Lied von der Erde i Lieder eines fahrenden Gesellen de Gustav Mahler, així com obres del repertori liederístic juntament amb els pianistes Francisco Poyato, Eduard Sáez i Raquel Portales. Amb el guitarrista Daniel Turró explora el món de la tonadilla escènica.
Col·labora habitualment amb Collegium Vocale de Gent sota la direcció de Philippe Herreweghe.
Ha enregistrat amb Collegium Vocale de Gent, Los Músicos de su Alteza, l’Orquesta Barroca de Sevilla. Amb el compositor Eduardo Arbide ha enregistrat la B.S.O. de la pel.lícula El Far de M.Balaguer i El Cant dels Aucells que podeu escolar dins l’exposició del Born 1714.

RAQUEL PORTALES (piano)
Nascuda a Barcelona, obté el títol Superior de piano al 'Conservatori Superior Municipal de Barcelona' i posteriorment a la 'Hogueschool von der Kunsten Utrecht' d´Holanda.

S´ha interessat per la interpretació de la música contemporània treballant amb especialistes com Jean Pierre Dupuy, Claude Helffer, Roger Muraro i Yvonne Loriod-Messiaen. Durantels cinc anys que viu a París perfecciona el piano amb Françoise Thinat a l´'Ecole Normale de Musique Alfred Cortot' becada pel Ministerio de Cultura i per la 'A.I.E.', i més tard s´especialitza en l´acompanyament de lied i òpera amb Nathalie Dang i Laure Riviere.


Ha treballat com a pianista acompanyant en conservatoris a París i al sud de França i com a professora i acompanyant a diferents escoles de Barcelona. Com a intèrpret ha actuat en cicles de concerts tant de solista com en formació de cambra a Catalunya i a França.

Actualment treballa com a repertorista i professora al 'Conservatori Municipal de Música J.M. Ruera' de Granollers i col.labora amb diferents formacions corals i cambrístiques.
Anterior   1 / 2   Següent
Bertral Portales
Violí i guitarra - César Mateos i JuanPablo Bettinotti
Sala Mompou - SGAE
Dijous
11
novembre
19,30h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Gloria Villanueva, Eduardo Diago, Leo Brouwer, Lluís Maria Bosch, Domènec González de la Rubia, Jordi Codina

youtube: https://youtu.be/q6YHkO8xFLA
ARÍSTIDES CÉSAR MATEOS (violí)
Estudia amb, Lev Kaplan, Levon Galstian, Kostadin Bogdanoski i amb rellevància amb Kai Gleusteen, entre altres.
Forma part en diferents formacions, ja sigui en Orquestra o com a Solista, participant asi, com a Concertino de la Orquestra Juvenil de Diaula, de solista amb l'Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, participa en diversos cicles i festivals tant per a joventuts musicals i institucions variades, així com cicles estables en el MEAM, PALACIO MOXO entre altres. Realitza en el 2012 un cicle de concerts al Poble Espanyol de 60 concerts els quals interpreta íntegrament obra
espanyola del compositor navarrès Pablo SARASATE, dins del mateix projecte realitza per al Reial Cercle Artístic de Barcelona 5 concerts interactius de caràcter pedagògic, en els quals explica i relaciona, amb l'ajuda de projeccions, vida i obra de Joaquín Sorolla i PabloSarasate.

Com a solista a interpretat entre altres ( Concert de Brahms op.77, Rondo caprichoso Camille Saint Saens, Beethoven op.61 )
Avui dia compagina dintre de la seva visió ecleptica, carrera instrumentista amb l'innovació de projectes culturals i programació i viabilitat d’aquests, Creació de l’escola de Música Cronom Blues, i Gerencia de l’escola Musical 91, Producció i disseny de la programació de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, i la Fundació Europea Socio-Cultura )
Toca amb un Gand Bernardel (1880)


JUAN PABLO BETTINOTTI (guitarra)
Professor Superior de Música especialitat Guitarra orientació en Música de cambra pel Conservatori 'Ástor Piazzolla' de la ciutat de Buenos Aires; Llicenciat en Arts Musicals (especialitat Guitarra) per la UNA (Universitat Nacional de les Arts de l'Argentina); i Magister en Interpretació de música clàssica i contemporània per l'ESMUC.
Va realitzar estudis de perfeccionament en harmonia amb Edgar Ferrer; composició amb José Luis Merlín i guitarra amb els mestres Javier Bravo, Victor Villadangos i Miguel de Olaso.
En el marc de cursos, concursos i seminaris internacionals, va assistir a classes magistrals amb els mestres Marco Tamayo; Luis Orlandini; Romilio Orellana; Maria Isabel Siewers; Eduardo Fernández; Pablo Márquez; José Luis Rodrigo; José Antonio Escobar; David Russell; Carlo Marchione; Marco Socías; Alex Garrobé; Marcyn Dylla; Ignacio Rodes; Judicael Perroy; Margarita Escarpa; Alvaro Pierri;
David Martínez; Leo Brouwer.
Ha donat concerts en importants sales de la ciutat de Buenos Aires i ha participat també dels cicles de guitarra més importants com: DVR del mestre Juan Gallino compartint escenari amb el mestre Victor Villadangos; Cicle 'Joves a la Clàssica' de Ràdio Nacional, que té lloc a l'auditori de l'AMIA; Festival de guitarra del Conservatori Juan José Castro; i Festival Arpeggiato del mestre Esteban González Carbone.
Al costat de la Camerata Denak-Bat va realitzar la primera audició fora del País Basc del 'ConcertSacre' per a guitarra i orquestra de cordes del Pare Francisco de Madina (1907-1972) sota la direcció del mestre Pedro Palacín (Euskadi). També va realitzar la transcripció i estrena de l'obra 'Abril' per a cant i guitarra de la compositora Laura Otero en el marc dels concerts del Foro Argentíno de Compositoras
Anterior   1 / 2   Següent
Juan Pablo Bettinotti
Violí i guitarra - César Mateos i Juan Pablo Bettinotti
Espai L'Amistat
Divendres
12
novembre
20h.
Programa 11 novembre, repetició
Piano - Rubén Russo
Sala Mompou - SGAE
Dijous
18
novembre
19,30h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Llorenç Balsach, Joan Josep Gutiérrez Yzquierdo, Sira Hernández, Cruz López de Rego, Marian Márquez, Joan Maria Riera-Blanch, Abraham Tena, Josep Cercós, Lluís Vidal
RUBÉN RUSSO (piano)
Nascut a Madrid, el 22 de Juny de 1997. A partir dels sis anys comença l'estudi del Piano a l'Escola de Música 'Pinzón' i posteriorment en el Conservatori Ángel Arias Macein, actualment Federico Moreno Torroba, de Madrid on finalitza el grau professional. En la Universitat Alfons X de Madrid estudia amb el Professor Iván Citera. Concursa i obté la beca 'Joves Promeses' i 'Excel·lència' atorgada per la Fundació Ferrer Salat, per a cursar Estudis Superiors en el Conservatori Superior del Liceu de Barcelona sota la Direcció del Mestre Josep María Colom obtenint al juny de 2019 el Títol Superior de Música en l'especialitat de Piano.
Obté nombrosos Premis Nacionals i Internacionals, entre els quals Primer Premi Ciutat de Almorandiel, Toledo. Primer Premi Concurs Internacional Asociety Internacional Cultural 'Bell´Art'. Primer Premi en la categoria juvenil ' International Piano Competition María Herrero'. Primer Premi, categoria juvenil I Fòrum Musical, Jaén 2013. Premi Ramón Llull 2014 al millor intèrpret d'un compositor Mallorquí. Primer Premi categoria juvenil, II Concurs Internacional de Piano Vila de Madrid 2014. Segon Premi i Premi Especial de Concerts, Concurs Internacional de les Corts, Barcelona 2016. Tercer Premi, XVIII Piano Competition Santa Cecilia, ciutat de Porto, Portugal, 2016. Beca Steinway Sons Gotemburg Piano Festival, Suècia, 2016. Segon Premi, Concurs Internacional de Música de Cambra i Piano Ciutat de Mataró, Barcelona, 2017. Primer Premi, '47 Concurs Joves Pianistes de Catalunya', Villafranca del Penedès, Barcelona, 2017.
Rep Masterclass de grans mestres com Piort Paleczny, Galina Eguizarova, Marta Zabaleta, Luis Fernando Pérez, Akiko Ebi, Dina Yofee, William Kinderman, Dalton Baldwin i Dmitri Alexeev, Martin Sturfalt, Pippa Borisy, Boris Berman, Arthur Pizarro, Milana Chernyavska i Tatiana Zelikman.

Entre els nombrosos concerts oferts destaquen l'Auditori Nacional de Música, Teatre 'Francisco Rabal', Auditori 'Palacio de Cibeles', Els Teatres del Canal. Festival Must Talent, La Fundació Juan March, L'Auditori de Música de la ciutat de Conca, Auditori ciutat de Atarfe i Manuel de Falla de Granada, Auditori 'Sanostra' de Palma. Actua com a solista amb l'Orquestra Simfònica de la Universitat Carles III de Madrid sota la Direcció del Mestre Manuel Coves i va actuar al costat de l'Orquestra Simfònica del Conservatori 'Luigi Cherubini' de la ciutat de Florència, Santa Cecilia Hall, Basílica de San Pietro i Sala Rafaelo, Perusa Itàlia, Palau de la Música Catalana de Barcelona, Auditori de Música d'Alacant, Alcázar de la ciutat de Toledo, Biblioteca de Castella-la Manxa, Auditori Manuel de Falla, Granada, Lew Kopelew Forum, Internationale Musikakademie Anton Rubinstein, Colònia, Katholisches Stadthausin Dusseldorf, Alemanya.
Anterior   1 / 1   Següent
Rubén Russo
Flauta i piano - Eduard Sánchez i Josep M. Almirón
Sala Mompou - SGAE
Dijous
25
novembre
19,30h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Moisès Bertran, Anna Bofill, Ronald De Roeck, Edmund Eckart, Antonio Noguera, Josep Maria Pladevall, M. Rosa Ribas, Mariona Vila i Adolfo Villalonga
EDUARD SÁNCHEZ (flauta)
Solista internacional i professor del Conservatori de Música de Barcelona. Primer Premi Concurs Internacional de Música Viena , Primer Premi Concurs Internacional de Música Brusseles ,Primer Premi Concurs Internacional de Música , Primer Premi Concurs Internacional de Música Londres, Primer Premi Golden Concurs Internacional de Nueva York, siguent invitat a actuar de solista en el Carnegie Hall de Nueva York. Primer músic Valencià en actuar de Solista en la Gran Sala Redentensaal de Viena junt a L’Oruestra de Viena. Es va formar amb Willy Freivogel (Alemanya), Maxence Larrieu (França) i, especialment, amb el solista internacional Claudi Arimany.
La seva activitat concertística l’ha portat a actuar amb instrumentistes internacionals com Claudi Arimany, Alan Branch, Michel Waguemans, Ireneusz Jagla, Georges Kiss, Luigi Puxaddu, Glauc Bertagnin, Pietro Juvarra, etc. Ha ofert concerts per Espanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Mònaco, Àustria, Macedònia, Bèlgica, Holanda,Noruega, Finlandia ... amb títols com La Flauta Virtuosa, Hereus de Jean Pierre Rampal, Els nostres millors virtuosos...
Ha actuat com a solista, juntament amb formacions com la prestigiosa Orquestra de Viena a la Sala Redeutensaal del Palau Imperial de Viena (Palais Auersperg de Viena), les Italianes 'I Musici di Vivaldi', Musici Veneti de Venècia, les alemanyes Orchestre Philarmonie de Brandemburg, Württemberg Chamber Orchestra, Kammerorchester Pforzheim, Kammerorchester Tübingen, Bach Chamber Orchestra, Orquestra Camera Musicae, Orquestra Solistes de l'Empordà, Orquestra Unesco de Barcelona, Orquestra de Cambra Catalana, Orquestra Reial Cercle Artístic de Barcelona.
És professor del Conservatori de Música de Barcelona, director de l’Orquestra de Flautes, i del Conservatori Iale School Elians.

JOSEP MARIA ALMIRON (piano)
Nascut a Sabadell, es forma al Conservatori Superior de Barcelona amb el catedràtic Miquel Farré obtenint les màximes qualificacions que atorga aquest centre. Paral.lelament ingressa com alumne a la universitat d’Alcalà d’Henares per rebre classes magistrals del mestre Rados Ferenk ( Acadèmia Franz Liszt de Budapest).
Posteriorment resideix a París des de l’any 1997 fins el 2004 on estudia amb el prestigiós mestre i concertista Jacques Rouvier (Conservatoire National de Musique de Paris). Aquest mestre ha definit Almiron d’aquesta manera: '(...)músic
sincer i autèntic que només té per objectiu primer i últim posar la seva gran sensibilitat al servei del compositor que interpreta'. La relació amb els mestres J.Rouvier i M.Farré és fonamental per a la seva formació. Altres mestres dels quals ha rebut consells són F.Gevers, Josep Colom, Nador Gyorgy…Ha rebut diversos premis en certàmens nacionals com el Primer premi del concurs Joan Macià ( Barcelona, 2000 ).

La seva trajectòria com a solista mostra un repertori amb el qual sent un profunda afinitat i l’ha portat a tocar a sales emblemàtiques com el Palau de la música Catalana, el Festival internacional d’estiu del Castell de Santa Florentina, l’auditori Enric Granados... D’altra banda col.labora regularment amb un ampli ventall de formacions cambrístiques sent membre fundador de FRIEDRICH PIANO TRIO (Lito Iglesias,violoncel i Alberto Reguera, violí). Ha fet nombrosos concerts amb el duo Almiron-Reguera, a dos pianos amb Lluís Avendaño i amb la violista americana Elisabeth Gex. Ha col·laborat amb la formació Barcelona Modern Project, amb qui ha enregistrat un CD dedicat a música contemporània.
Anterior   1 / 2   Següent
Josep Maria Almiron
Orquestra de cordes – Orquestra Styria
Auditori Can Roig i Torres
Divendres
26
novembre
19h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Xavier Boliart, Armand Grèbol, Andrés Lewin Richter, Miquel Pardo i Alla Penkina
ORQUESTRA DE CORDES 'STYRIA' dir. Domènec González de la Rubia

L'Orquestra Styria és una agrupació de cambra integrada per un excel.lent grup d´instrumentistes de corda, nascuda fa dos anys per interpretar obres d'autors contemporanis vius.
Fins ara ha realitzat més de vint estrenes col·laborant en les temporades de l'Associació Catalana de Compositors (ACC) i de la Federació d’Associacions Ibèriques de Compositores (FAIC). Va ser fundada pel compositor i director d'orquestra Domènec González de la Rubia i entre els seus objectius destaca el de la difusió d'obres de nova creació. En aquesta ocasió presentem un programa integrat per obres de X.Boliart, A.Grèbol, A.Lewin-Richter, M.Pardo i Alla Penkina totes son obres de compositors membres de l´Associació Catalana de Compositors de molt diferents estils totes elles però d´acord amb l´estètica contemporània.

VIOLINS 1
Albert Torrebella
Jardiel Oriol Rodellas
Eduard Estol
Oriol de Antonio i Sancho

VIOLINS 2
Laia Ferrer
Marina Ferriz
Aleidis Gili

VIOLES
Ferran Saló
Jorge Retuerta

VIOLONCELS
Marc Renau
Feliu Llobet Caixach

CONTRABAIX
Sergi Gubert


DOMÈNEC GONZÁLEZ de la RUBIA (director)
Compositor, director d'orquestra, pianista i pedagog que va cursar els seus estudis musicals a Barcelona i Bratislava. Com a compositor la seva trajectòria és molt àmplia amb un catàleg en pràcticament tots els gèneres. És freqüent la seva participació en festivals tant espanyols com estrangers, havent rebut beques i premis en diferents concursos. Va realitzar els seus estudis de direcció orquestral al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent. Van ser els seus professors, Salvador Mas i Albert Argudo. Els seus començaments com a director els va realitzar amb 'l'Orquestra Nicolau' de Conservatori Municipal de Barcelona, ​​amb 'la' Jove Orquestra Simfònica de Sants Montjuïc '(fundador) i amb la' Orquestra Simfònica Estrella 'amb la que va oferir nombrosos concerts amb repertori clàssic i romàntic. També va ser titular durant cinc temporades del 'Grup Sitges-94', especialitzat en el repertori actual i amb el qual ha estrenat nombroses obres d'autors contemporanis. Des de l'any 2001 és director-fundador del 'Ensemble DIAPASÓ' amb el qual ha ofert projectes basats en la seva pròpia música, a la d'Erik Satie i en la de nombrosos compositors contemporanis que li han dedicat les seves obres. va ser director musical de l'cicle Barcelona XXI (Institut de Cultura de l'ajuntament de Barcelona) on va dirigir la Banda Municipal en un repertori d'obres creades a partir de el segle XX i especialment de noves composicions. al juny de 2006 va estrenar amb l'Orquestra Geminiani, una obra per a conjunt de corda a La Pedrera de Barcelona (Casa Batlló) encarregada per la Fundació Caixa de Catalunya i dedicada a l'obra de l'pintor francès, Stäel. Durant l'any 2007 va crear el Grup Instrumental de l'Associació Catalana de Compositors que es va presentar a l'auditori de Barcelona (sala Polivalent). Ha escrit un assaig sobre la direcció orquestral titulat 'El mètode intuïtiu de Bergson aplicat a la direcció orquestral'. Les seves intervencions han estat ofertes en nombroses ocasions en diferents emissores de ràdio i televisió. Des de l'any 2006 és titular de l'Orquestra de Cambra Styria amb la qual ja ha estrenat nombroses obres de compositors de tot de l'estat.
Anterior   1 / 1   Següent
Orquestra STYRIA
Clarinet i piano – Luis Fernández Castelló i Carlos Apellaniz
Sala Mompou - SGAE
Dimarts
30
novembre
19,30h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Benet Casablancas, Marcos Bosch, Víctor Estapé, Enric Fusté, Joan Anton Moreno, Daniel Muñoz-Osorio, Marcel Olm, Víctor Vallés, Gloria Villanueva
LUIS FERNÁNDEZ-CASTELLÓ (clarinet)
Premiat en 'Rising Star Berlin', 'Primer Palau', 'Primer Auditori', 'Joventuts Musicals d'Espanya', entre més d'una vintena de premis, Fernández-Castelló es caracteritza per 'un so ple de calidesa i una dolçor exquisida' OPERA WORLD desenvolupa una intensa carrera com a solista i músic de cambra que l'ha portat a destacats festivals nacionals i internacionals a França, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Grècia, el Marroc o Portugal.

Ha actuat a les principals sales espanyoles com l'Auditori Nacional (Madrid), Palau de la Música Catalana (Barcelona), Auditori de Saragossa i Palau de la Música (València).
Destacat per les seves interpretacions de el repertori clàssic i romàntic, Fernández-Castelló també sent un especial interès per la música del seu temps i ha treballat intensament amb destacats compositors com Francesc Coll, Leonardo Balada, José María Sánchez-Verdú o Luca Francesconi, produint més de un centenar d'estrenes. El seu disc 'The Singing Clarinet' de l'segell Orpheus ha rebut els elogis de la crítica especialitzada i amb ell Fernández-Castelló es presenta com un dels més destacats clarinetistes de la seva generació. Destaquen també els seus enregistraments per a RNE, Catalunya Ràdio, Transópera, Deutsche Grammphon, Naxos o PrimTON.
Gran importància té la tasca pedagògica en la seva carrera amb classes magistrals a Espanya. Des 2016 és Artista Henri Selmer-Paris i Artista Vandoren-Paris.

CARLOS APELLÁNIZ (piano)
La seva sòlida carrera l'ha portat a guanyar cinc primers premis internacionals i ha desenvolupar una ininterrompuda activitat musical que l'ha portat a actuar en els quatre continents: Espanya, França, Bèlgica, Alemanya, Hongria, Portugal, Regne Unit, Itàlia , Dinamarca, Xina, USA, el Marroc, Veneçuela, Argentina, Mèxic, Cuba, Moçambic, etc.
Com a solista ha actuat amb l'Orchestre Nationale de Bayonne, l'Orquestra de Cambra Andrés Segovia, Orquestra Pablo Sarasate, Orchestre de Chambre de Marseille, Orquestra de València o el Grup Instrumental de València ... en prestigioses sales com el Palau de les Arts, Palau de la Música, Auditori Nacional de Madrid, Salle Gaveau de París, Teatre Colón de Buenos Aires, etc.
Anterior   1 / 1   Següent
Fernández Castelló - Carlos Apellániz
Guitarra - Guillem Pérez-Quer
Sala Mompou - SGAE
Dijous
10
febrer
19,30h.
COMPOSITORS PROGRAMATS: Lluís Maria Bosch, Jordi Codina, Carles Eroles, Luis Gàsser, Joan Carles Martínez Prat, Jordi Parramon, Jordi Rossinyol, Sara Ramos
GUILLEM PÉREZ-QUER (guitarra)
Guillem Pérez-Quer és un concertista reconegut internacionalment, amb dilatada trajectòria, que ha actuat per a les més importants audiències del món. Va estudiar amb grans mestres: Juan Fco. Garrido, Óscar Cáceres, Leo Brouwer, Betho Davezac, Eli Kassner i la gran guitarrista Maria Luisa Anido -alumne de Miquel LLobet i una de les hereves de l’Escola Tàrrega- qui el considerà un dels seus millors alumnes.

Guanyador de prestigiosos premis com el Concurso Manuel de Falla de Interpretación i el XXV Concurs Internacional Maria Canals, entre d’altres. Té tres discs publicats amb President Records Ltd. (Londres) juntament a la seva esposa, la guitarrista canadenca Danielle Kassner, com a Kassner&Quer Guitar Duo. És sovint sol·licitat per a impartir classes magistrals arreu del món i ha format part del jurat de nombrosos concursos internacionals (Mèxic, Costa Rica, Canadà, Itàlia, França, UK, Colòmbia, Republica Checa, Xile, Bòsnia-Herzegovina, Xina, República de Kirguistàn, EUA…)
Anterior   1 / 1   Següent
Guillem Pérez-Quer
Informació adicional
Entrades
  Normal Reduït
Un concert entrada ll Consultar
Entrada lliure
Auditori Can Roig i Torres
c/Rafael de Casanovas, 5 (Sta Coloma de Gramenet)
Espai L'Amistat
c/ San Antonio, 60 - Premià de Mar
Sala Mompou - SGAE
Passeig Colom 6 - Barcelona
Patrocinadors
Col·laboradors
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.