Carles
Eroles
Carles, Eroles
Currículum
Barcelona 1957. Membre de l’Associació Catalana de Compositors (de la qual ha estat Secretari durant 12 anys). Eroles començà la seva carrera musical com a concertista de guitarra. Obtingué, amb les millors qualificacions, el títol de Professor Superior de Guitarra al CSMM de Barcelona tenint com a mestre Luis Gásser. Posteriorment estudià amb D. Russell, J. Tomás, M. Barrueco, S. Aruta i C. Costiolis... Becat per la Generalitat de Catalunya es trasllada a Nàpols (1989) per a estudiar amb S. Aruta. Ha ofert recitals a Espanya, Itàlia, Malta (I Festival Comunitari), Dinamarca… destacant el realitzat a la Kammermusiksaal de Philarmonie a Berlín i la seva participació en el I Festival Internacional de Guitarra Chile '90. Fou premiat al II Concurso Nacional de Interpretación ONCE '87.

Ha estudiat composició amb V. Acuña, L. Balada, D. Padrós, música electroacústica amb A. Llanas i orquestració amb X. Boliart. A Barcelona ha assistit a cursos impartits per H. Zender, I. Fedele i W. Zimmermann. En el seu catàleg trobem obres per a guitarra, veu, música electroacústica, conjunts instrumentals, banda i orquestra.

La seva música ha estat programada en cicles de concerts a Espanya, EEUU, Holanda, Itàlia, Argentina, Irlanda, Grècia…

Li ha estat concedit el Premi Especial de l'ACC en el 10è Premi Francesc Civil de Composició-Premis Ciutat de Girona 1998; el Segon Premi en el XXXI Concorso Internazionale di Composizione 'Guido d’Arezzo' 2004 i el Tercer Premi en el 1st International Guitar Composition Competition de Volos 2016 (Grècia). Ha publicat en Clivis, Dinsic, La Mà de Guido, Periferia i Boileau; algunes de les seves obres han estat gravades en CD.

La seva labor com a compositor la combina amb la docència de la guitarra a l’Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).
Contacte
Pot posar-se en contacte amb el compositor a través dels mitjans següents :
Associació Catalana de Compositors
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

2009 © Associació Catalana de Compositors.